Vrolijke viooltjes kaarten

Welkom bij de maandelijkse blog hop van de Global Stamping Friends. Deze maand gebruiken we allemaal producten uit de nieuwe jaarcatalogus. Ik ben aan de slag gegaan met de Vrolijke Viooltjes bundel. Een nieuwe Nederlandse stempelset met bijpassende stansen.

Voor de basiskaart en de mat heb ik Soft Seafoam gebruikt. De mat heb ik bewerkt met de nieuwe Bark 3D Embossing Folder uit de Beauty of the Earth Suite die ik eerder vandaag liet zien.

De viooltjes maakte ik uit diverse kleuren cardstock . De stansen stansen niet alleen, maar maken ook gelijk een mooi reliëf wat het geheel net iets levendiger maakt.

De tekst komt ook uit de Vrolijke Viooltjes stempelset. Naast deze leuke tekst zitten er nog veel meer bruikbare sentimenten in. Echt een goede aanvulling op je collectie.

Het label is gemaakt met de Stitched Nested Labels Dies. Deze zijn helaas niet meer verkrijgbaar maar gelukkig zijn er weer mooie nieuwe labels bijgekomen.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de next button te klikken kom je uit bij Amanda Farlinger. Fijn weekend!

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Vrolijke Viooltjes (Nederlandse vertaling van Pansy Patch)
  • Stansen: Pansy, Stitched Nested Labels (retired)
  • Embossing Folder: Bark 3D
  • Inkt: Soft Succulent
  • Cardstock: Soft Seafoam, Soft Succulent, Evening Evergreen, Pale Papaya, Calypso Coral, Bumblebee, Pink Pirouette (retired), Polished Pink, Fresh Freesia, Blackberry Bliss, Basic White

6 gedachten over “Vrolijke viooltjes kaarten”

  1. Your Pansy’s are so cute! I love the embossed background. it is softer than I expected. Thanks for sharing!

  2. Beautiful cards, Marieke – I especially like the combination of Fresh Freesia and Blackberry Bliss. Thanks for sharing x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.