Brushed Blooms kaart met een raampje

Welkom bij de maandelijkse blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag is het thema Window. Ik ben aan de slag gegaan met de Brushed Blooms bundel met die mooie roosjes.

Met de grote stans heb ik de verfvlekken uitgestanst. Ik vond de vijf vlekken niet mooi uitkomen op de 10 x 14,8 cm voorkant. Daarom heb ik aan de onderkant nog een extra vlek gestanst.

Ik heb een raampje gemaakt door uit de basiskaart een rechthoek te snijden. Door dit raampje kun je de tekst aan de binnenkant zien.

De roosjes en blaadjes heb ik uit cardstock gestanst. Door drie verschillende tinten van een kleur te kiezen krijg je een mooie diepgang in je roosjes.

Deze bundel gaat helaas niet mee naar de nieuwe jaarcatalogus. Zowel de stempelset als de stansenset zijn nu met 50% korting te krijgen. Wil je hem nog hebben? Bestel dan snel want op=op.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de next button te klikken kom je uit bij Tricia Butts. Fijn weekend!

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Brushed Blooms
  • Stansen: Beautiful Brushstrokes
  • Inkt: VersaMark
  • Cardstock: Real Red, Poppy Parade, Calypso Coral, Pumpkin Pie, Mango Melody, So Saffron, Blackberry Bliss, Rich Razzleberry, Fresh Freesia, Granny Apple Green, Shaded Spruce, Crumb Cake, Basic White
  • Embossingpoeder: Stampin’ Emboss Powder White

2 gedachten over “Brushed Blooms kaart met een raampje”

  1. Beautiful card, Marieke. I love the colours you’ve used for the flowers and what a great idea to use that die to incorporate your window. Thanks for sharing x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.