Vaderdagkaart met Stitched Triangles stansen

Mannenkaarten blijf ik altijd lastig vinden maar met mooi DSP en geometrische figuren kun je nooit fout zitten. Hier heb ik de Stitched Triangles stansen gecombineerd met het Naturally Eclectic DSP. Het idee komt van Dani Dziama.

Ik heb een aantal driehoeken gestanst uit DSP en deze op een stuk Lemon Lime Twist Cardstock geplakt. Waar de driehoeken uitstaken heb ik de randen recht afgesneden.

De tekst komt uit de Voorjaarswensen set en het label uit de Tasteful Labels stansenset. Ik heb er Silver Metallic Thread achtergeplakt.

Ik heb op dit kaartje veel producten gebruikt die niet meer verkrijgbaar zijn maar je kunt dit kaartje met elk willekeurig DSP en bijpassend cardstock maken. Als je net zo’n verzamelaar als ik bent, heb je vast nog wel een mooi stukje in je kast liggen :).

Ik wens je een fijne dag!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Voorjaarswensen (uitverkocht)
  • Stansen: Stitched Triangles, Tasteful Labels
  • Inkt: Emerald Envy (uitverkocht)
  • Cardstock: Emerald Envy (uitverkocht), Lemon Lime Twist (uitverkocht), Basic White
  • Designpapier: Naturally Eclectic (uitverkocht)
  • Overig: Silver Metallic Thread (uitverkocht)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.