Dat verdient een bloemetje

Welkom bij de Share it Sunday blog hop van het Crafty Collaborations Team. Vandaag heb ik mijn project gecombineerd met de Color Challenge van Global Design Project.

Ik ben aan de slag gegaan met de Bijzondere Zonnebloemen stempelset en de bijbehorende Sunflower stansen.

Bij het eerste kaartje heb ik de zonnebloem afgedrukt met Night of Navy inkt en ingekleurd met mijn Stampin’ Blends. Voor Coastal Cabana heb ik een lichte Bermuda Bay en een donkere Pool Party Blend gebruikt.

Voor de achtergrond heb ik een stukje Brights DSP gebruikt en een stukje Basic White cardstock bewerkt met de Stitched Greenery stans.

Bij het tweede kaartje heb ik geen stempelafdruk maar cardstock gebruikt. Omdat ik het effen papier wat saai vond heb ik met een Aqua Painter inktspetters aangebracht.

Ook hier heb ik voor de achtergrond een stukje Brights DSP gebruikt. Op het witte stuk heb ik de kleine zonnebloemen gestempeld met Coastal Cabana inkt. Ik heb 1x afgestempeld op een stukje kladpapier want anders werd de afdruk te donker.

Ik word helemaal vrolijk van deze kleurencombinatie. Wat vind jij er van? Ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je nog veel plezier bij de andere deelnemers.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Bijzondere zonnebloemen (Celebrate Sunflowers)
  • Stansen: Sunflowers Dies, Stitched Greenery Die
  • Inkt: Polished Pink, Coastal Cabana, Night of Navy
  • Blends: Polished Pink, Bermuda Bay, Pool Party
  • Cardstock, Polished Pink, Coastal Cabana, Night of Navy
  • DSP: Brights
  • Overig: Stampin’ Emboss Powder White, Aqua Painter

Deelnemers

9 gedachten over “Dat verdient een bloemetje”

  1. These are really wonderful cards, Marieke. I love the changes you made between the two cards to make them unique. Thanks for sharing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.