Herfstkaart

Welkom bij de Crafty Challenge Blog Hop van het Crafty Collaborations Team. Vandaag hebben we een kleurenuitdaging. Het leuke van dit soort uitdagingen vind ik dat het vaak combinaties zijn die ik zelf niet zo snel zou bedenken maar die vaak wel leuk uitpakken.

Bij deze combinatie kreeg ik gelijk een herfstig gevoel en dus ging ik aan de slag met de Love of Leaves stempelset en bijbehorende Stitched Leaves stansen.

Het blaadje stanste ik uit een stuk Basic White cardstock en met een Aqua Painter bracht ik de drie kleuren inkt aan.

Voor de achtergrond gebruikte ik de Textures & Frames stempelset die je gratis kunt uitzoeken bij een bestelling vanaf €60. Ik gebruikte de kissing techniek om de afdruk van de blaadjes en takjes in de cirkels te krijgen. Hierbij breng je inkt aan op de cirkel stempel en vervolgens haal je met een andere stempel de inkt er weer af. Hier kun je een filmpje vinden waarin deze techniek wordt voor gedaan.

Ik ben heel blij met het eind resultaat. Wil je nog meer inspiratie zien met deze kleurencombinatie? Klik dan op de links van de andere deelnemers hieronder. Veel plezier!

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Sparkle of the Season, Textures & Frames, Love of Leaves
  • Stansen: Stitched Leaves, Stitched Shapes
  • Embossing folder: Tasteful Textile 3D
  • Inkt: VersaMark, Merry Merlot, Cajun Craze, Bermuda Bay
  • Cardstock: Basic White, Merry Merlot, Bermuda Bay
  • Overig: White Stampin’ Emboss Powder, Aqua Painters

Deelnemers

6 gedachten over “Herfstkaart”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.