Kaart met Summer Shadows Dies

Welkom bij de Share it Sunday Blog Hop van het Crafty Collaborations Team. Vandaag heb ik een kaartje met de Summer Shadows Dies uit de Sale-a-bration folder gemaakt. Je kunt deze stansen gratis krijgen bij een bestelling vanaf €120.

Ik heb me laten inspireren door de sketch challenge van het Su-per Team van Yvonne Spikmans – Van Bruggen. Als je nog eens een leuke uitdaging zoekt dan kan ik je deze facebook groep zeker aanraden.

Voor de achtergrond heb ik de Stitched Greenery stans gebruikt. Daarop heb ik een in drie stukken gesneden strook Petal Passion DSP vastgeplakt. Dit is al een oud DSP maar je zou ook een stukje Beautiful Penned DSP uit de Sale-a-bration folder kunnen gebruiken.

De bloem en de blaadjes stanste ik uit diverse kleuren cardstock. De tekst komt uit de Shaded Summer Stamp Set die bij de stansen passen. Ik stempelde hem op zwart cardstock met VersaMark en bewerkte hem met wit embossingpoeder. Daarna knipte ik hem uit met mijn Paper Snips.

Ik ben helemaal bij met dit fleurige kaartje. Wil je nog meer mooie projecten zien hop dan langs de andere deelnemers in de lijst hieronder.

Wil jij nog gratis producten verdienen? Dat kan nog een paar dagen want de Sale-a-bration is bijna afgelopen. Ik doe donderdag 30 september een laatste Sale-a-bration bestelling. Laat me uiterlijk woensdagavond weten wat je mee wilt bestellen.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Shaded Summer
  • Stansen: Summer Shadows, Stitched Shapes, Stitched Greenery
  • Inkt: VersaMark
  • Cardstock: Basic White (Thick), Basic Black, Melon Mambo, Polished Pink, Granny Apple Green, Lemon Lime Twist
  • Designpapier: Petal Passion

Deelnemers

4 gedachten over “Kaart met Summer Shadows Dies”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.