Te gek! Een nieuwe stek!

De afgelopen week was het herfstvakantie. De jongens waren uit logeren en manlief was weg voor zijn werk dus ik had lekker tijd om te knutselen. Ik ben aan de slag gegaan met de Plantenpost Suite en heb me laten inspireren door de sketch challenge van Global Design Project.

Voor de achtergrond heb ik een vel uit het Bloom Where You’re Planted DSP bewerkt met de Macrame 3D Embossing Folder. Het is op de foto niet zo goed te zien maar het gemarmerde papier geeft een mooie effect met dat reliëf.

De planten heb ik uit een vel DSP geknipt en verhoogt opgeplakt met Dimensionals. De tekst stempelde ik op het vel DSP met de planken en knipte ik vervolgens uit.

Ik vind het een super leuk verhuiskaartje geworden. Weer eens wat anders dan een huis of een sleutel. Ik wens je nog een fijne zondag!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Plantenpost
  • Stansen: Stitched Shapes
  • Embossing Folder: Macrame 3D
  • Inkt: Cinnamon Cider
  • Cardstock: Gray Granite
  • Designpapier: Bloom Where You’re Planted

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.