Sneeuwvlokken met Soft Pastels

Welkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Wij zijn een wereldwijde groep van Stampin’ Up! demo’s die je maandelijks van inspiratie voorzien. Vandaag hebben we het thema sneeuwvlokken en ik ben aan de slag gegaan met de Soft Pastels.

Ik heb een stukje Basic White geëmbosst met Wintry 3D Embossing Folder met sneeuwvlokken. Met de Soft Pastels heb ik met de zijkant over het relief in het papier geveegd. Doe dit voorzichtig want anders krijg je vlekken. Om ook de sneeuwvlokken die in het papier gedrukt zitten zichtbaar te maken heb ik met wat poeder wat aan mijn vingers zat over het papier geveegd. Ja bij deze techniek krijg je wel vieze handen :).

Omdat de achtergrond al mooi van zichzelf is heb ik er voor gekozen om alleen een label met een stukje lint toe te voegen. Ik heb twee kleuren lint over elkaar gebruikt want zo komt de kleur mooier uit.

Ik hoop dat ik je weer geïnspireerd heb en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de next button te klikken kom je uit bij Amanda Farlinger van From Where I Stamp. Fijn weekend!

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Fantastische Feestdagen (Christmas to Remember)
  • Stansen: Seasonal Labels
  • Embossing Folder: Wintry 3D
  • Inkt: VersaMark
  • Cardstock: Night of Navy, Bermuda Bay, Gorgeous Grape, Basic White
  • Lint: White Glittered Organza Ribbon, Gorgeous Grape Sheer Ribbon
  • Overig: Soft Pastels, White Stampin’ Emboss Powder

Deelnemers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.