You’re a classic!

Een tijdje terug had ik een aantal stempels van The Cat’s Pajamas gekocht. Nu mijn vader jarig is had ik een goede gelegenheid om er eentje te gebruiken. Ik heb ter inspiratie de sketch van Freshly Made Sketches gebruikt.

Ik heb eerst gezocht naar een stukje DSP wat ik bij de stempel vond passen. Deze komt uit het Tutti-Frutti DSP van een aantal jaren geleden.

De stempelafdrukken kleurde ik in met Stampin’ Blends. De tekst embosste ik met wit embossingpoeder.

Een effen strook Sahara Sand cardstock vond ik een beetje saai dus ik heb met de Gorgeous Grunge stempelset spetters aangebracht.

Ik ben heel blij dat ik weer eens wat oudere spullen heb gebruikt. Door steeds iets nieuws te kopen willen die nog wel eens achter in de kast belanden en daarvoor had ik ze natuurlijk niet gekocht. Heb jij daar ook wel eens last van?

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Gorgeous Grunge, Oil Always Love You (The Cat’s Pajamas)
  • Inkt: Tuxedo Black Memento
  • Stampin’ Blends: Pretty Peacock, Pool Party, Real Red, Cherry Cobbler, Daffodil Delight, Basic Black, Smoky Slate, Ivory, Soft Suede
  • Cardstock: Sahara Sand, Tip Top Taupe, Basic White Thick
  • Designpapier: Tutti-Frutti

1 een gedachte over “You’re a classic!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.