Nieuwe Layering Decorative Masks

Heb je de nieuwe Butterflies & Flowers Layering Decorative Masks in de Januari-Juni Mini catalogus al ontdekt? In deze bundel van maskers zitten drie achtergrond maskers en drie maskers waarmee je bloemen en blaadjes in verschillende kleuren over elkaar kunt aanbrengen. Ik heb het kaartje uit de catalogus gecased.

Voor deze kaart heb ik Petal Pink, Poppy Parade, Granny Apple Green en Soft Seafoam gebruikt. Ik ben begonnen met Petal Pink in het masker met de grootste uitsparingen. Daarna heb ik het masker met de kleinere uitsparingen er opgelegd en Poppy Parade aangebracht. Doordat Petal Pink heel licht is was het wel lastig om de andere maskers goed uit te lijnen. Het kan handig zijn om een donkerdere kleur uit te kiezen als je het voor het eerst doet.

Bij de blaadjes en takjes is het handig om eerst de blaadjes te doen. Dan weet je zeker dat je masker goed om ligt en hoef je hem alleen nog maar te verschuiven voor de takjes.

Voor de achtergrond heb ik een masker met Misty Moonlight gebruikt. Het lijken wel delfblauwe tegeltjes.

De tekst komt uit de nieuwe Speciale Momenten stempel set die je bij een bestelling van €120 gratis kunnen uitzoeken. En is uitgestanst met een labelstans uit de Hippo & Friends set.

Met dit kaartje doe ik mee aan Kylie Bertucci’s Monthly International Blog Highlights. Kom je ook stemmen op jouw favoriet?

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Speciale Momenten (Special Moments)
  • Stansen: Hippo & Friends
  • Inkt: Petal Pink, Poppy Parade, Granny Apple Green, Soft Seafoam, Misty Moonlight, VersaMark
  • Cardstock: Basic White, Misty Moonlight
  • Overig: Linen Thread, Butterflies & Flowering Layering Decorative Masks, Blending Brushes

3 gedachten over “Nieuwe Layering Decorative Masks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.