Hello

Vandaag een kaartje Island Vibes en Friendly Hello stempelsets en het bijpassende Friendly Hello DSP. Al deze producten komen uit de Sale-a-bration folder en kun je gratis uitzoeken bij je bestelling.

Ik liet me inspireren door een sketch van Freshly Made Sketches en de uitdaging van TGIF Challenges.

Ik heb de bladeren stempel uit de Island Vibes set gestempeld langs de randen van de dubbele kaart. De Lemon Lime Twist mat heb ik bewerkt met de Layered Leaves 3D embossing folder en de Basic White mat met de Stitched Greenery stans.

De cirkels heb ik gestanst uit het Friendly Hello DSP en de tekst heb ik gestempeld met VersaMark en bewerkt met wit embossingpoeder.

Voor de plant uit de Island Vibes set heb ik de Stamparatus en Stampin’ Write markers gebruikt om verschillende kleuren aan te brengen.

Het is een beetje een groene kaart geworden maar ik vind de kleuren wel heel mooi bij elkaar. Welke kleuren zou jij gebruiken voor deze stempel?

De Sale-a-bration loopt nog tot en met 28 februari. Vrijdag 25 februari doe ik een laatste bestelling waarbij je sale-a-bration artikelen kunt uitzoeken. Wil je nog iets meebestellen? Laat het me uiterlijk donderdagavond weten.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Island Vibes, Friendly Hello
  • Stansen: Layering Circles, Stitched Greenery
  • Embossing Folder: Layered Leaves 3D
  • Inkt: Evening Evergreen, VersaMark
  • Stampin’ Write Markers: Baked Brown Sugar, Soft Suede, Early Espresso, Evening Evergreen, Granny Apple Green, Shaded Spruce
  • Cardstock: Lemon Lime Twist, Evening Evergreen, Basic White
  • Overig: White Stampin’ Emboss Powder, Stamparatus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.