Sneeuwvlokken met winterwensen bundel

Welkom bij de Stampin’ for Christmas blog hop. Wij brengen je maandelijks inspiratie voor je kerstkaarten zodat je hopelijk wat minder stress in December hebt.

Ik ben deze keer aan de slag gegaan met de Winterwensen bundel. Helaas gaat deze bundel ons verlaten dus als je hem nog wilt hebben moet je snel je slag slaan. De stempels zijn nu met korting verkrijgbaar en voor zowel de stempels als de stansen geldt op=op.

Ik heb eerst de teksten met Night of Navy gestempeld op een stuk Basic White cardstock. Vervolgens heb ik de sneeuwvlokken er met Balmy Blue, Pacific Point, Night of Navy en Highland Heather omheen gestempeld.

Op elke kaart heb ik een losse sneeuwvlok verhoogd opgeplakt. De sneeuwvlok heb ik met behulp van een Sponge Dauber in twee tinten blauw gestempeld. Een kleinere sneeuwvlok en een Rhinestone maken het geheel helemaal af.

Met deze techniek maak je snel een hele stapel kerstkaarten. Ik heb inmiddels al zes kerstkaarten klaar dus in dit tempo heb ik al een aardige voorraad voordat het december is.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn bijdrage. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers!

Groetjes Marieke

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Winterwensen (Snowflake Wishes)
  • Stansen: So Many Snowflakes
  • Inkt: Balmy Blue, Pacific Point, Night of Navy, Highland Heather
  • Cardstock: Basic White, Pacific Point, Night of Navy, Highland Heather
  • Overig: Holiday & Noble Peacock Rhinestones, Sponge Dauber

3 gedachten over “Sneeuwvlokken met winterwensen bundel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.