Nieuwe jaarcatalogus

Vandaag begint de nieuwe jaarcatalogus en hij staat weer boordevol leuke producten. Heb je hem nog niet in je brievenbus gevonden en wil je hem alvast bekijken? Je kunt hem hier downloaden.

Er zijn weer 5 mooie nieuwe kleuren bij gekomen die 2 jaar in de collectie blijven. Op de bovenste rij zijn dat van links naar rechts:

  • Sweet Sorbet
  • Parakeet Party
  • Tahitian Tide
  • Starry Sky
  • Orchid Oasis

Er zijn diverse producten in deze kleuren verkrijgbaar zoals inkt, cardstock, stampin’ blends en allerlei versieringen.

Nieuwe Nederlandse sets

Er zijn weer drie nieuwe Nederlandse sets uitgekomen. De eerste is Thee en Troost. Deze bestaat uit een stempelset met teksten voor diverse gelegenheden, bijpassende stansen en DSP in de nieuwe in colors.

2022_AC_NL_THEE-EN-TROOST_160069

De tweede set heet Tuinfluiters en bestaat uit schattige vogeltjes met nestje en boomtak, teksten voor diverse gelegenheden en een pons om een vogeltje te maken.

2022_AC_NL_TUINFLUITERS_160074

De derde set is Vlinderliefde en deze bestaat uit een aantal gestileerde vlinders met bijbehorende stansen, DSP en gekleurde bloemetjes. Ook hier zitten weer veel bruikbare teksten bij.

2022_AC_NL_VLINDERLIEFDE_160076

Nieuwe instapactie

Is je verlanglijst meer dan €175 dan is het voordelig om het starterpakket aan te schaffen. Je mag dan voor €175 producten uitzoeken hoeft daar maar €99 voor te betalen. En tot en met 31 mei krijg je er een 2022-2024 In Color Starter Kit gratis bij. Dat betekent 5 inktpads, 20 vellen cardstock, 40 vellen dsp en rasterpapier helemaal gratis!

Bij het aanschaffen van een starterpakket zitten geen verplichtingen. Je hoeft geen eigen bedrijf te beginnen. Je mag het ook gewoon voor de korting doen.

Heb je interesse in het starterpakket, wil je wat bestellen of heb je nog andere vragen? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag!

Groetjes Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.