Voor de liefste papa

Natuurlijk maak ik elk jaar een kaartje voor Vaderdag. Toch blijft het elke keer weer lastig om een mannenkaart te bedenken. De typische mannensets vind ik vaak niet zo leuk en die paar die ik heb, heb ik al gebruikt. Dus deze keer ben ik creatief geweest en heb ik gekozen voor een schudkaart met de Brilliant Rainbow Dies.

Het schudgedeelte heb ik gemaakt door de grote regenboog te stansen uit Foam Adhesive Sheets. Ik zou je wel aanraden om hem iets breder te maken dan dat ik hier heb gedaan want ik had aan de bovenkant maar een heel dun randje over en dat maakt het lastig om de Window Sheet goed vast te maken zodat het schudmateriaal er niet uitvalt.

Vervolgens heb ik een stuk Basic White cardstock op de achterkant geplakt en daar de verschillende kleuren van de regenboog op geplakt. Daarna heb ik het schudmateriaal toegevoegd en de Window Sheet er bovenop geplakt. Als laatste heb ik een stuk Basic White met de uitgestanste regenboog op de voorkant geplakt. Dit stuk Basic White had ik wat groter gelaten zodat je het rondom bij kunt snijden en de voorkant mooi afgewerkt is. Zo hoef je alleen maar te zorgen dat je regenboog mooi zit en hoef je je niet druk te maken over de randen.

Als laatste heb ik de uitponste wolken en tekst met Dimensionals opgeplakt.

Wil je deze leuke stansen en de bijbehorende Rainbow of Happiness stempelset ook hebben? Koop hem dan snel want hij is nog maar verkrijgbaar tot het einde van de maand en op=op!

Ik ga dinsdag een bestelling doen. Wil je nog wat meebestellen? Geef dat dan uiterlijk maandagavond aan me door. Fijne Vaderdag!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Sentimenten
  • Stansen: Brilliant Rainbow
  • Ponsen: Cloud, Classic Label
  • Inkt: Bermuda Bay
  • Cardstock: Petal Pink, Mango Melody, Pool Party, Bermuda Bay, Basic White
  • Designpapier: Sunshine & Rainbows DSP
  • Overig: Sparkle & Shine Sequins Assortment, Foam Adhesive Sheets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.