Wishing you oceans of happiness

Welkom bij de Share it Sunday blog hop van het Crafty Collaborations Team. Vandaag heb ik voor jullie een kaartje gemaakt met de Seas the Day bundel. Ik gebruikte deze bundel al eerder voor dit kaartje.

Ik heb als eerste de voorkant gestanst uit Basic White Thick. Ik heb voor de dikke variant gekozen omdat ik het verhoogd wilde opplakken met Dimensionals en dan zakt het niet zo door. Daarna heb ik een bijpassend stuk Waves of the Ocean DSP uitgezocht.

De tekst is met Night of Navy op Coastal Cabana gestempeld en uitgestanst met een Tasteful Labels stans.

De dieren heb ik met inkt op dezelfde kleur cardstock gestempeld. Zo heb je niet van die lelijke witte randen.

Ik vind de combinatie van deze bundel met het Waves of the Ocean DSP echt super cool. Het DSP is helaas niet meer verkrijgbaar maar de Seas the Day bundel is nog verkrijgbaar tot en met 30 juni. Zowel de stempels als de stansen zijn nu afgeprijsd.

Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers en nog een fijne zondag!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Seas the Day
  • Stansen: Sea, Tasteful Labels
  • Inkt: Night of Navy, Petal Pink, Calypso Coral, Daffodil Delight
  • Cardstock: Granny Apple Green, Petal Pink, Calypso Coral, Daffodil Delight, Coastal Cabana, Basic White Thick
  • Designpapier: Waves of the Ocean

1 een gedachte over “Wishing you oceans of happiness”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.