Christmas in July

Op bijna de heetste dag van het jaar heb ik een kerstkaartje voor je. Ik ben namelijk deze maand bezig om alvast een stapel kerstkaarten te maken zodat ik in december minder stress heb.

Ik maakte dit kaartje naar aanleiding van de Stamping inkspirations color challenge. De kleuren hier zijn Bermuda Bay, Coastal Cabana en Petal Pink. Ik hou wel van niet traditionele kerstkleuren. Ik ben aan de slag gegaan met de Spruced Up bundel uit de nieuwe Juli-December Mini Catalogus.

De boompjes heb ik gemaakt met Coastal Cabana en Bermuda Bay inkt en cardstock. Als je de boompjes stanst krijg je er gelijk een outline bij. Echt super leuk.

Voor de achtergrond stempelde ik sneeuwvlokken met Petal Pink inkt op Basic White cardstock. Ik vond het geheel nog een beetje wit dus met een Blending Brush heb ik nog wat Petal Pink inkt aangebracht. Een paar Champagne Rhinestones maken het geheel helemaal af.

De tekstbanner maakte ik met de nieuwe Stylish Shapes Stansen uit de jaar catalogus. In deze set zitten een aantal vierkanten, cirkels en banners met een stippen randje.

Zo dat is er weer een voor mijn voorraad. Met deze erbij heb ik al twaalf kerstkaarten gemaakt. Doe je ook gezellig mee met mijn Christmas in July uitdaging? Met de airco of de ventilator aan is het heel goed te doen 🙂

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Spruced Up
  • Stansen: Spruced Up Outline, Stylish Shapes
  • Inkt: Petal Pink, Coastal Cabana, Bermuda Bay, VersaMark
  • Cardstock: Basic White, Petal Pink, Coastal Cabana, Bermuda Bay
  • Overig: Champagne Rhinestone Basic Jewels, Blending Brushes, White Stampin’ Emboss Powder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.