Kaart met 3D bloemenvaas

Stamping Inkspirations Blog Hop

Welkom bij de maandelijkse Stamping Inkspirations blog hop. We geven je elke maand nieuwe inspiratie met Stampin’ Up! producten en deze maand is het thema fun folds of te wel kaarten met een aparte vouw of een iets andere indeling. Ik heb gekozen voor een pop-up bloemenvaas aan de binnenkant. Hoe je deze maakt kun je in dit filmpje van Dawn Griffith zien.

Ik heb de vaas versierd met lavendeltakjes. De bloemknoppen heb ik in twee kleuren gestempeld door de stempel eerst te beïnkten met Fresh Freesia en daarna met een Sponge Dauber Orchid Oasis aan de randen aan te brengen.

Voor de voorkant van de kaart liet ik me inspireren door een uitdaging van Freshly Made Sketches.

Op de voorkant gebruikte ik hetzelfde DSP als voor de vaas aan de binnenkant. Voor wat extra structuur in het Basic White cardstock gebruikte ik de Stitched Greenery stans.

Ik vind het echt een super leuk model en ik heb nog heel veel bloemensets dus ik maak er vast nog wel eens eentje. Wil je nog meer fun folds inspiratie? Klik dan op de Next blog button. Veel plezier!

Groetjes Marieke
stamping inkspirations next blog

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Sending Smiles
  • Stansen: Sending, Stitched Greenery
  • Inkt: Granny Apple Green, Orchid Oasis, Fresh Freesia
  • Cardstock: Basic White, Granny Apple Green, Orchid Oasis, Starry Sky
  • Designpapier: Tea Boutique
  • Overig: Sponge Daubers

7 gedachten over “Kaart met 3D bloemenvaas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.