De nieuwe warm welkom bundel

Crafty Challenge Blog Hop

Welkom bij het Crafty Challenge Blog Hop van het Crafty Collaborations Team. Vandaag hebben we voor jullie allerlei projecten gemaakt in onderstaande kleuren.

Ook heb ik me laten inspireren door TGIF challenges. Deze keer was het thema Cut It Out! Dat is met de deur zeker gelukt.

Ik heb gekozen voor de Warm Welkom bundel. Dit is een early release uit de komende voorjaarsfolder en deze is ook in het Nederlands verkrijgbaar. Er zitten allerlei leuke stempels in die je uit de deuropening kan laten verschijnen en hij is dan ook voor allerlei gelegenheden bruikbaar.

Voor de achtergrond heb ik een stenen muurtje geëmbosst met de Brick & Mortar 3D embossing folder en op het onderste strookje houten planken met de Timber 3D embossing folder.

Bij deze kaart heb ik gekozen voor een bosje bloemen en een katje. Ik heb ze ingekleurd met inkt en aquapainters omdat er geen Stampin’ Blends in Garden Green zijn.

Ik vind de Warm Welkom bundel super leuk dus daar zie je binnenkort vast nog wel een kaartje mee voorbij komen. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers in de lijst hieronder.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Warm Welkom
  • Stansen: Warm Welcome
  • Embossingfolders: Brick & Mortar 3D, Timber 3D
  • Inkt: VersaFine Onyx Black, Garden Green, Fresh Freesia, Smoky Slate, Petal Pink
  • Cardstock: Basic White, Basic Black, Garden Green, Fresh Freesia
  • Designpapier: Neutrals
  • Overig: Aqua Painters

4 gedachten over “De nieuwe warm welkom bundel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.