Merry Christmas met veel sterren

Welkom bij de Stampin’ for Christmas blog hop. Elke maand brengen we je nieuwe inspiratie om alvast aan je kerstkaarten te beginnen en deze keer heb ik gekozen voor de Spruced Up bundel en het Celebrate Everything DSP uit de augustus-december mini catalogus.

Ik liet me inspireren door een sketch challenge van Global Design Project.

Voor de achtergrond gebruikte ik het vel met het vuurwerk uit het Celebrate Everything DSP. Ik stanste een rechthoek uit met een Stitched Rectangle stans.

De sterren stanste ik uit Gold Foil Sheets en de tekst embosste ik met Gold Stampin’ Emboss Powder.

Ik heb hier de kleuren Pacific Point en Polished Pink gebruikt. In het DSP zitten ook Granny Apple Green, Shaded Spruce en Poppy Parade. Deze zou je kunnen gebruiken als je van traditionele kerstkleuren houdt.

Wil je nog meer inspiratie voor je kerstkaarten? Hop dan gezellig met ons mee. In de lijst hieronder vind je alle deelnemers.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Spruced Up
  • Stansen: Spruced Up Outline, Stitched Rectangles
  • Inkt: VersaMark
  • Cardstock: Pacific Point, Polished Pink
  • Designpapier: Celebrate Everything
  • Overig: Gold Foil Sheets, Gold Stampin’ Emboss Powder

1 een gedachte over “Merry Christmas met veel sterren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.