Extended Gate Fold Card met Dainty Flowers DSP

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Deze maand hebben we het thema Sale-a-bration en als extra uitdaging maak iets zonder stempels. Ik ben aan de slag gegaan met het Dainty Flowers DSP. Ik doe weer mee met TragePost en deze week is mijn knutselmaatje aan de beurt. Voor haar wilde ik een speciale kaart maken en het is een extended gate fold card geworden naar een idee van Mitosu Crafts.

Voor de voorkant heb ik een stukje van het Dainty Flowers DSP met grote bloemen gebruikt. Ik ben niet helemaal stempelloos gebleven want ik wilde er wel een tekstje op. De kaart is dichtgeknoopt met White Frayed Ribbon.

Als je de kaart openklapt dan zie je eerst een mooi stukje DSP.

Hier kun je zien hoe je de zijkanten uitvouwen. In het midden heb ik een stuk DSP geplakt wat ik ook voor de voorkant heb gebruikt.

De panelen op de zijkant heb ik ook met DSP versiert maar je zou hier ook op kunnen stempelen.

Met deze kaart kun je al je mooie DSP goed laten zien en het slaat meteen een klein deukje in je voorraad. Ik heb altijd moeite met mooi DSP aansnijden maar ik heb het natuurlijk niet gekocht om in de kast te leggen 🙂

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn bijdrage en ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de next button te klikken kom je uit bij de volgende. Fijn weekend!

Global Stamping Friends Next Demonstrator
Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Hemelse Hortensia (Hydrangea Haven)
  • Inkt: VersaMark
  • Cardstock: Gray Granite, Rich Razzleberry, Old Olive
  • Designpapier: Dainty Flowers
  • Overig: White Frayed Ribbon, Brushed Brass Butterflies, White Stampin’ Emboss Powder

3 gedachten over “Extended Gate Fold Card met Dainty Flowers DSP”

  1. Oh wow, such a pretty way to showcase the Dainty Flowers Designer Series Paper! One thing I did not notice in the brochure or the store, is that the background of these papers has a watercolor paper texture. You really don’t have to do anything else to it – every piece is a bit of art all on its own. Thanks for sharing 😀

  2. Wow! I love this awesome card!! From the watercolor panels to the fabulous Dainty flowers DSP. Thanks for sharing this!💕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.