Hues of happiness

Stamping Inkspirations Blog Hop

Welkom bij de Stamping inkspirations blog hop. Deze maand hebben we een sketch challenge en ik moet toegeven dat het deze keer een echte uitdaging was. Ik heb namelijk geen verticaal sentiment. Uiteindelijk heb ik het opgelost met alfabet stansen.

Ik ben aan de slag gegaan met de Hues of Happiness Suite Collection uit de jaarcatalogus van vorig jaar. Omdat de bundel bij mijn moeder lag had ik er nog weinig meegedaan en mijn handen jeukten al een tijdje om er mee te spelen.

De ruitvorm op de achtergrond heb ik gemaakt met de bloemen die ik uit het Hues of Happiness DSP heb gestanst met de bijpassende Blossoming Happiness stansen.

De verticale tekst heb ik gemaakt met de Playful Alphabet stansen. Door Foam Adhesive Sheets te gebruiken kun je ze gemakkelijk verhoogd opplakken.

Als laatste heb ik de happy birthday tekst uit de Happiness Abounds stempelset gestempeld met VersaMark en bewerkt met White Stampin’ Emboss Powder. Een paar Rhinestone Basic Jewels maken hebt geheel af.

Ik hoop dat je hebt genoten van mijn bijdrage en ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de Next blog button te klikken kom je uit bij Tricia’s Stamping Creations. Veel plezier!

Groetjes Marieke

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Happiness Abounds
  • Stansen: Blossoming Happiness, Playful Alphabet
  • Inkt: VersaMark
  • Cardstock: Basic White Thick, Granny Apple Green
  • Designpapier: Hues of Happiness
  • Overig: Rhinestone Basic Jewels, White Stampin’ Emboss Powder

4 gedachten over “Hues of happiness”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.