Een klein kerstwensje

Welkom bij de maandelijkse Stampin’ for Christmas blog hop. We brengen je elke maand nieuwe inspiratie voor je kerstkaarten. Dit keer moest ik wel even zoeken tussen mijn stempelsets naar iets wat nog in de catalogus staat. Ik vond de Artistically Inked bundel en door wat kerstkleuren te gebruiken heb je hiermee al snel een kerstkaart.

Ik liet me inspireren door een uitdaging van Global Design Project en ik heb het kaartje van Louise Sharp nagemaakt met de Artistically Inked bundel.

Voor de achtergrond maakte ik mijn eigen DSP door Sweet Sorbet Cardstock te bestempelen met dezelfde kleur inkt.

Ik stempelde de grote bloem ook met Sweet Sorbet inkt en de blaadjes met Parakeet Party en Garden green. Het sentiment komt uit de Winterwensen stempelset.

Voor het hartje van de bloem en de stipjes op de achtergrond gebruikte ik Gilded Leafing Embellishment. Dat zijn kleine stukjes goudfolie die je vastplakt door met VersaMark te stempelen en er daarna Heat & Stick Powder overheen te strooien en dat te verhitten.

Ik vind het een echte kerstkaart geworden. Door kerstkleuren te gebruiken kun je zo veel bloemensets omtoveren tot kerstsets. Met deze kaart staat mijn teller al op acht. Een goed begin van Christmas in July. Ik ga proberen er deze maand nog wat meer te maken.

Ben je benieuwd wat de anderen hebben gemaakt? Hop dan gezellig met ons mee. Veel plezier!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Artistically Inked, Winterwensen
  • Stansen: Artistic Dies
  • Ponsen: Banner
  • Inkt: Sweet Sorbet, Parakeet Party, Garden Green, VersaMark
  • Cardstock: Basic White, Sweet Sorbet
  • Overig: Sweet Sorbet Baker’s Twine, Heat & Stick Powder, Gilded Leafing Embellishment

1 een gedachte over “Een klein kerstwensje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.