Verhuiskaart met Warm Welkom bundel

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de Global Stamping Friends blog hop. We brengen je elke maand nieuwe inspiratie met Stampin’ Up! producten en deze keer hebben we het thema Online Only Producten.

Deze producten staan niet in de huidige catalogi en zijn alleen online te vinden. Ook kun je in deze categorie producten vinden die vanuit een oudere gids over zijn gegaan. Voor mijn kaart heb ik gekozen voor de Warm Welkom bundel.

Voor de achtergrond heb ik een feestelijk stukje DSP uit de Bright & Beautiful serie gebruikt. Achter de deur heb ik een stukje uit dezelfde serie gebruikt met een ombre verloop.

De deur heb ik gestempeld met Berry Burst inkt op Berry Burst cardstock. Voor de tekst banner heb ik Bubble Bath cardstock gecombineerd met Berry Burst inkt. Het randje heb ik met een Stampin’ Blend gekleurd. De tekst komt uit de In je eigen woorden stempelset.

Het bosje bloemen heb ik met Stampin’ Blends ingekleurd. Ik heb het armpje tussen de rand van de deur geplakt zodat het echt lijkt alsof hij achter de deur vandaan komt. Onder de deur heb ik wat Dimensionals geplakt zodat de deur open lijkt te staan.

Deze kaart was voor een collega die eindelijk een huis bemachtigt heeft en ze was er heel blij mee. Ben je benieuwd naar de andere projecten? Hop dan gezellig met ons mee. Door op de next button te klikken kom je uit bij de Procrastistamper. Veel plezier!

Global Stamping Friends Next Demonstrator
Groetjes Marieke

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Warm Welkom, In je eigen woorden
  • Stansen: Warm Welcome
  • Inkt: Tuxedo Black Memento, Berry Burst
  • Blends: Lemon Lime Twist, Pretty Peacock, Bubble Bath, Fresh Freesia, Smoky Slate, Color Lifter
  • Cardstock: Basic White, Berry Burst, Bubble Bath
  • Designpapier: Bright & Beautiful

1 een gedachte over “Verhuiskaart met Warm Welkom bundel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.