Kerstkaarten met Merry Patterns stempelset

Stamping Inkspirations Blog Hop

Welkom bij de maandelijkse Stamping inkspirations blog hop. Deze keer hebben we een kleuren challenge en Angie heeft hiervoor de voorkant van dit Hallmark boek gebruikt. Omdat er allemaal kerstornamenten op staan ben ik ook met kerstkaarten aan de slag gegaan en ik heb de oude stempelset Merry Patterns weer eens uit de kast getrokken.

De kleurenchallenge heb ik gecombineerd met een sketch challenge van Freshly Made Sketches.

Ik heb voor beide kaartjes de outline gestempeld met Copper Clay. De Kaarsen heb ik ingevuld met Cherry Cobbler en Sweet Sorbet en de vlammen met Wild Wheat.

De takjes eronder zijn gestempeld met Pretty Peacock. De tekst heb ik bewerkt met White Stampin’ Emboss Powder op Wild Wheat Cardstock.

Het stukje DSP op de achtergrond hoort bij het Masterfully Made DSP. Dit is eigenlijk helemaal geen kerst DSP maar hierbij vond ik het erg goed passen. Ik heb dit gemat op Wild Wheat cardstock.

De voorkant van de Cherry Cobbler kaart heb ik bewerkt met de Subtle Embossing Folder. En een paar Wonderful Gems maken het geheel helemaal af.

Al hoewel ik deze kleuren niet zelf zou uitkiezen vind ik het super mooie kerstkaarten geworden. Zo komt mijn kerstkaartenteller op 10 dus dat schiet al lekker op.

Ben je benieuwd wat de andere deelnemers hebben gemaakt? Hop dan gezellig met ons mee door op de next button te klikken. Veel plezier!

Groetjes Marieke

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Merry Patterns
  • Embossing Folder: Subtle
  • Inkt: Cherry Cobbler, Sweet Sorbet, Wild Wheat, Pretty Peacock, Copper Clay
  • Cardstock: Basic White, Cherry Cobbler, Wild Wheat
  • Designpapier: Masterfully Made
  • Overig: Wonderful Gems, White Stampin’ Emboss Powder

6 gedachten over “Kerstkaarten met Merry Patterns stempelset”

  1. I love both of them! I was also surprised at how much I like these colors together. Thank You for sharing this!💕

  2. These are beautiful! I LOVE your use of the sketch with the candles and deer across the patterned paper. And such gorgeous colors! Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.