Schaapje met bijpassend doosje

Afgelopen zaterdag ging ik met een vriendin naar het FIMO festijn in Bussem. Tijdens deze dag kun je voor een kleine bijdrage allerlei leuke workshops doen. We maakten een armband, een ketting en ook dit super schattige schaapje. Het is een kadootje voor de moeder van mijn vriendin dus ik heb er een bijpassend doosje bij gemaakt.
Het doosje heb ik uit Thick Whisper White gesneden. Van Crumb Cake cardstock heb ik een wikkel gemaakt en deze versierd met Cherry on Top washi tape.
De bloemen zijn gestanst met de Botanical Builder Framelits in kleuren passend bij het schaapje. Ik heb de varen bladeren nog wat donkerder gemaakt met Cucumber Crush inkt en een sponge dauber om er wat meer diepte in te krijgen. Om diezelfde reden heb ik ook de bloemen wat opgebold.
Gebruikte materialen:
  • Stempelset: Botanical Blooms
  • Dies: Botanical Builder Framelits
  • Cardstock: Crumb Cake, Cucumber Crush, Daffodil Delight, Pacific Point, Whisper White (gebruik Thick voor het doosje)
  • Inkt: Cucumber Crush
  • Washi tape: Cherry on Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.