Global Design Project #045 | Colour Challenge

Ik haal mijn inspiratie vaak van blogs met uitdagingen of schetsen. Dit keer deed ik mee met een uitdaging van Global Design Project. Ik heb de ontzettend veelzijdige Touches of Textures stempelset gebruikt. Je kunt er niet alleen leuke bloemen kaarten mee maken maar ook mooie achtergronden. 
Voor deze kaart heb ik de twee takken gestempeld met Basic Black op een stuk Whisper White cardstock en daar overheen de grote spetterwolk met Smoky Slate afgedrukt. De bloemen heb ik gekleurd met het kleine vlekje met Melon Mambo. Daarna heb ik het speels gemat op Melon Mambo cardstock en vervolgens op een dubbele kaart van Smoky Slate cardstock. Voordat ik alles in elkaar plakte had ik nog een kanten rand gestempeld met Smoky Slate. Twee stukjes Everyday Chic Designer Washi Tape maken het helemaal af. Helaas is dit tape niet meer te verkrijgen maar je zou de Pop of Pink Designer Washi Tape kunnen gebruiken. 
Gebruikte materialen:
  • Stempelset: Touches of Texture
  • Inkt: Basic Black, Melon Mambo, Smoky Slate
  • Cardstock: Melon Mambo, Smoky Slate, Whisper White
  • Washi Tape: Everyday Chic (retired)

2 gedachten over “Global Design Project #045 | Colour Challenge”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.