TGIF Challenge #67 en gezellig avondje met mijn up

Afgelopen week had ik afgesproken met mijn up José van Made by José om gezellig te gaan knutselen. Ik had een voorbeeldje voor haar gemaakt en zij voor mij. Ik had de Touches of Texture stempelset uitgekozen en de kleuren van de TGIF challenges #67 gebruikt.

Ik heb de canvas stempel een aantal keren met Flirty Flamingo gestempeld op de achtergrond. Het Smoky Slate strookje is bestempeld met de lange kantachtige stempel en het Island Indigo strookje heb ik afgescheurd en verkreukeld om een beetje structuur aan te brengen.
De achtergrond bloem heb ik gemaakt met de grote bloem stempel in doosje 1 van 2. Ik heb de bloem beïnkt met sponge daubers. Het hartje is met Smoky Slate gedaan en daar omheen heb ik Flirty Flamingo aangebracht. Over deze bloem heb ik gestempeld met Island Indigo inkt met de bloem stempel uit doosje 2 van 2.

De tekst komt uit de Party with Cake set en is gestempeld met Island Indigo inkt.

José had voor mij dit leuke doosje gemaakt. Binnenin zit een waxinelichtje op een batterijtje wat een erg leuk effect geeft.

José had een projectje met de Mini Treat Bag Thinlits voorbereid. Het label is gemaakt met Banner Framelits en de Vertical Greetings stampset.

Het was een ontzettend gezellige avond en we hebben al heel wat leuke plannetjes bedacht waar jullie zeker meer van gaan horen in de toekomst.

Gebruikte materialen:

  • Stampsets: Party with Cake, Sprinkles of Life, Touches of Texture, Vertical Greetings
  • Dies: Banners Framelits, Layering Circles Framelits, Mini Treat Bag Thinlits
  • Ponsen: Tree Builder
  • Inkt: Flirty Flamingo, Island Indigo, Smoky Slate, Tip Top Taupe, Watermelon Wonder
  • Cardstock: Island Indigo, Shimmery White, Smoky Slate, Whisper White
  • Designer Series Paper Stacks: In Color 2015-2017

2 gedachten over “TGIF Challenge #67 en gezellig avondje met mijn up”

  1. Oh this is lovely!! This card could certainly be made multiple times – would make a great pack of cards! Saving this one for sure! 🙂 Hope to see you playing along with our next challenge too over at TGIF!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.