BlogHop Team Utopia – Cadeau tasje met Glamper Greetings

Welkom op de bloghop van de Stampin’ Up! demonstratrices van Team Utopia! Deze bloghop staat helemaal in het teken van producten uit de najaarcatalogus die op 1 september is ingegaan. Wij zullen je laten zien wat je zoal kunt maken met de nieuwe materalen.

Ik ben nog niet zo in de kerststemming dus ik laat je nog geen kerstproject zien. Bij het doorbladeren van de najaarscatalogus was ik meteen verliefd op de Glamper Greetings set. Je kunt met deze set alle kanten uit: verjaardag, halloween, kerst, fijne vakantie of een nieuwe woning. Ik maakte er al eerder deze schattige kaartjes mee.
 

Voor deze bloghop heb ik een cadeau tasje met de Gift Bag Punch Board gemaakt. Ik ben begonnen met een een stuk Dapper Denim van 18 cm bij 29,7 cm en uitgegaan van maat L. Je houdt dan een klein randje over maar dat is precies breed genoeg om het tasje dicht te plakken.

De caravan heb ik bewerkt met de paper piercing techniek. Je stempelt daarbij de afbeelding eerst op diverse kleuren cardstock of dsp en knipt daarna gedeeltes uit. De truc daarbij is dat je begint met wat het meest naar voren staat en eindigt met de achtergrond. Ik ben begonnen met de raamkozijnen uit Dapper Denim te knippen en vervolgens op Soft Sky (ramen) en Daffodil Delight (deur) te plakken. Vervolgens heb ik de ramen, deur en zijkant van de caravan (Bermuda Bay) uitgeknipt en op Flirty Flamingo geplakt en uiteindelijk heb ik alles op Smoky Slate geplakt. Het is even een pietepeuterig werkje maar het resultaat vind ik wel erg leuk.

Ik heb het tasje afgewerkt met de steentjes en maan & sterren stempel en natuurlijk kan een vleermuis ook niet ontbreken. Het lint komt uit de Best Year Ever Accessory Pack uit de Sale-a-bration van 2015 maar als je dit niet hebt kun je het goed vervangen door het Flirty Flamingo Ruched Ribbon.

Ik hoop dat je hebt genoten van mijn bijdrage. Als je bij Tryntsje bent begonnen dan ben je nu helemaal rond maar anders wens ik je nog veel plezier bij de andere deelnemers!

 Ga naar de blog van Susan Wevers  Ga naar de blog van Thea Vercoulen
Gebruikte materialen:
  • Stampset: Glamper Greetings
  • Inkt: Bermuda Bay, Dapper Denim, Daffodil Delight, Flirty Flamingo, Smoky Slate, Soft Sky
  • Cardstock: Bermuda Bay, Dapper Denim, Daffodil Delight, Flirty Flamingo, Smoky Slate, Soft Sky
  • Gift bag punch board
  • Lint: Crushed Curry Polyester Ribbon uit de Best Year Ever Accessory Pack (retired, kun je vervangen door Flirty Flamingo Ruched Ribbon)

16 gedachten over “BlogHop Team Utopia – Cadeau tasje met Glamper Greetings”

  1. Ontzettend leuk projectje heb je gemaakt. Maar als echte caravanster zie ik in deze set geen kerstkaart. Die van ons gaat binnenkort alweer in de stalling. Snap niet dat ze die niet in de voorjaarscatalogus gezet hebben. Maar je caravannetje is om verliefd op te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.