Have a Lovely World Card Making Day!

Vandaag is het World Card Making Day en dat verdient natuurlijk een kaartje. Ik heb me laten inspireren door de Pop of Pink suite op pagina 84 & 85 van de jaarcatalogus. De achtergrond maakte ik zelf met de Positively Chevron background stempel die helaas niet meer verkrijgbaar is maar hiervoor kun je heel goed het het Pop of Pink Specialty DSP gebruiken.

De vlinder bestaat uit twee lagen. Voor de eerste laag stempelde ik de achtergrond van de kleine vlinder uit de Watercolor Wings set en voor de tweede laag stanste ik de kleine vlinder uit de Bold Butterfly Framelits set. 
De tekst cirkel maakte ik met de Endless Birthday Wishes set. Ik stempelde eerst de woorden ‘lovely’ en ‘have a’ en vervolgens ‘day’ door het het stukje ‘birth’ van ‘birthday’ af te plakken met tape, de stempel te beïnkten, het stukje tape te verwijderen en dan af te drukken. 
De kleine bloemetjes zijn gestanst uit goudfolie met de Botanical Builder Framelits. 
Ik wens je een fijne World Card Making Day!
Gebruikte materialen:
  • Stempelsets: Endless Birthday Wishes, Positively Chevron (retired), Watercolor Wings
  • Dies: Bold Butterfly Framelits, Butterflies Thinlits, Botanical Builder Framelits, Layering Circles Framelits
  • Inkt: Strawberry Slush (retired), VersaMark
  • Cardstock: Basic Black, Strawberry Slush, Whisper White
  • Overig: White Stampin’ Emboss Powder,  Gold Foil Sheet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.