Global Stamping Friends BlogHop – All Wrapped Up

Hello and welcome to the BlogHop of the Global Stamping Friends. I’m Marieke, a demonstrator located in Utrecht, The Netherlands. The theme of today is All Wrapped Up and here in The Netherlands we celebrate Sinterklaas this weekend so my first project is a giftcard envelope matching that theme. 
 
Welkom bij de Global Stamping Friends BlogHop. Vandaag is het thema All Wrapped Up, kadoverpakkingen dus. Aangezien het al bijna 5 december is, heb ik voor mijn eerste project gekozen voor een kadobon in Sinterklaas thema. Leuk om te geven als je geen idee hebt wat je moeder, vriendin of schoonzus voor Stampin’ Up! abracadabra op haar verlanglijst heeft gezet. Deze bon kun je bij mij bestellen in elk gewenst bedrag en kun je alleen bij mij uitgeven.

The envelope is made by scoring a 24 x 18,5 cm Pacific Point cardstock at 6 and 17 cm. The flap is made using the Gift Bag Punch Board which is explained in this video.  I stamped the front with the stars from the Glamper Greetings stampset. 

Het zakje is gemaakt door een stuk Pacific Point cardstock van 24 x 18,5 cm te scoren op 6 en 17 cm. Met behulp van de Gift Bag Punch Board heb ik een flapje gemaakt zoals in dit filmpje wordt uitgelegd. De voorkant van het zakje heb ik bestempeld met de sterretjes uit de Glamper Greetingsset.

The moon is made by punching a circle from a piece of paper and using that as a mask. After applying Crushed Curry to the circle I used the punched out shape to cover the Crushed Curry moon so that i could apply the Dapper Denim background. At last I stamped the tree from the Sheltering Tree set with Early Espresso. I cut the oval with the super cute Stitched Shapes and the Layering Ovals Framelits Dies.
 
De maan heb ik gemaakt door een cirkel uit een stukje papier te ponsen  zodat je een malletje krijgt. Als je dit met een sponge dauber geel (Crushed Curry) maakt en vervolgens met het cirkeltje afdekt kun je de achtergrond blauw (Dapper Denim) maken. Daarna heb ik met Early Espresso de boom uit de Sheltering Tree erop gestempeld. Het geheel is uitgestanst met de superleuke Stitched Shapes en Layering Ovals Framelits Dies.

I used the Woodgrain Embossing Folder to add some texture to the Early Espresso bellyband and stamped the text with the Labeler Alphabet set. The text is from a Dutch Sinterklaas song which starts with “Look the moon is shining through the trees”.  A 10,5 x 14,8 cm card fits nicely in the envelope.

De wikkel is gemaakt door een stuk Early Espresso te embossen met de Woodgrain embossing folder. De tekst is gestempeld met Labeler Alphabet set. In het zakje kun je een kaartje van 10,5 x 14,8 stoppen met een leuke boodschap of een giftcard.

My next project is a gift bag made with my favorite punch board: the Gift Bag Punch Board. I used Real Read cardstock  and stamped on it with the Endless Wishes set. Unfortunately this set is no longer available but you could use the Flurry of Wishes instead. 

Mijn tweede project is een kadotasje gemaakt met mijn favoriete punch board: de Gift Bag. Ik gebruikte Real Read cardstock en bestempelde dat met de Endless Wishes set. Deze is niet meer verkrijgbaar maar je zou ook heel goed de Flurry of Wishes set kunnen gebruiken.

The front Christmas ball is made by applying ink to the stamp with an Aqua Painter. After stamping I used the Aqua Painter again to give it a soft watercolor look. I used the Delicate Ornaments Thinlits Dies to make the second Christmas ball and I added extra glitter with the Wink of Stella Brush
 
De voorste kerstbal maakte ik door de stempel te beinkten met een Aqua Painter en na het afdrukken er nog een keer met de Aqua Painter overheen te gaan. Dit geeft een heel zacht aquarel effect. De achterste bal stanste ik uit met Delicate Ornaments Thinlits en gaf ik nog wat extra glitter met de Wink of Stella Brush.

I hope you got inspired by my projects and I would love to see a message of you below. Have fun at the blog of Sarah Mcdermott.

Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt door mijn projecten en zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Veel plezier bij Sarah Mcdermott.

 www.stempeltamtam.blogspot.com

 www.2biggirlscrafting.blogspot.co.uk

4 gedachten over “Global Stamping Friends BlogHop – All Wrapped Up”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.