De voorjaarscatalogus is uit en de sale-a-bration is begonnen!

Vandaag is de voorjaarscatalogus in gegaan en wat staan er weer een leuke producten in. Een pop-up die met vrolijke ballonnen, nostalgische cupcakes en carrousels, een super romantische valentijnssuite, aquarelpotloden in alle kleuren van de regenboog, ijsjes om op te vreten. Kortom te veel om op te noemen. In dit filmpje kun je alvast een voorproefje zien.

Tot en met 31 maart is het extra feest. Bij elke €60,- mag je een gratis product uitzoeken uit de sale-a-bration folder en daar staan super leuke dingen in. En niet alleen stempels maar ook designer papier en lint.

Wil je de folder bekijken en aan de slag met de nieuwe producten geef je dan op voor de sale-a-bration party bij mij thuis op vrijdag 13 januari 20:00-22:00. Je kunt dan een aantal producten en de catalogus bekijken en ik geef een gratis workshop. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar marieke.bart@gmail.com.

Kun je niet wachten tot vrijdag 13 januari dan kun je hier alvast de catalogus en hier de sale-a-bration folder downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.