Global Stamping Friends BlogHop – Sale-a-bration!

Hello and welcome to the BlogHop of the Global Stamping Friends. I’m Marieke, a demonstrator located in Utrecht, The Netherlands. The theme of today is Sale-a-bration and what a fun it is! Have you drooled over all the new products yet? I can’t choose which one I want first because they are all so beautiful. And the greatest gift is that you can choose a coordinating product from the Sale-a-bration catalogue for free by every €60 you spend. You can find the catalogues on the right.

Hallo en welkom bij de Global Stamping Friends BlogHop. Ik ben Marieke en ik woon in Utrecht. Vandaag is het thema Sale-a-bration en er is genoeg te vieren! Heb je al verlekkerd gekeken naar alle nieuwe producten? Ik kan echt niet kiezen welke ik eerst wil want ze zijn allemaal zo mooi. Maar het leukste is nog dat je bij elke €60 een product uit de Sale-a-bration folder mag kiezen. De folders kun je aan de rechterkant vinden.

For this BlogHop I played with the Inside the Lines Designer Series Paper. I found it hard to come up with something new as there are already so many beautiful projects on Pinterest so it’s a bit from me and a bit from the catalogue

Voor deze BlogHop heb ik gespeeld met het Inside the Lines Designer Series Paper. Ik vond het lastig om nog iets nieuws te verzinnen aangezien er al zoveel op Pinterest staat dus het is een beetje van mezelf en een beetje uit de Sale-a-brations folder.

I used the lily flowers for this card and coloured them with a blender pen and Melon Mambo, Rich Razzleberry and Old Olive ink. I cut out the flowers and sticked them on a piece of Crumb Cake cardstock which I embossed with the Sparkle embossing folder. I made the frame for the sentiment with the Stylish Stems thinlits. 

Voor deze kaart heb ik de lelies ingekleurd een blender pen en inkt in de kleuren Melon Mambo, Rich Razzleberry en Old Olive. De bloemen heb ik uitgeknipt en op een stuk Crumb Cake geplakt dat bewerkt was met de Sparkle embossing folder. Het frame voor de tekst is gemaakt met de Stylish Stems thinlits.

I hope you got inspired by my card and I would love to see a message of you below. Enjoy the projects of the other talented ladies and hop on by clicking the next button below.

Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt door mijn kaart en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Geniet van de projecten van de andere getalenteerde dames en hop verder door op de next button hier beneden te klikken.

 2 big girls crafting

 www.2biggirlscrafting.blogspot.co.uk

3 gedachten over “Global Stamping Friends BlogHop – Sale-a-bration!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.