Global Stamping Friends BlogHop – Sorry You’re Leaving

Hello and welcome to the BlogHop of the Global Stamping Friends. I’m Marieke, a demonstrator located in Utrecht, The Netherlands. The theme of today is about all the beautiful stampsets that are retiring. There are several sets for which I am sorry that they are leaving but I haven’t played much with the Pop-Up dies so I choose the Balloon Adventures Bundle and combined them with the Party Pop-Up Thinlits.

Hallo en welkom bij de Global Stamping Friends BlogHop. Ik ben Marieke en ik woon in Utrecht. Vandaag is het thema: jammer dat je weggaat. Er zijn meerdere sets waarvan ik het jammer vind dat ze eruit gaan maar omdat ik nog maar weinig met de Balloon Adventures bundel had gespeeld heb ik deze gecombineerd met de Party Pop-Up Thinlits.

 

 

 

I’m very sorry that these sets are leaving us because pop-up cards are great treasures you can send by mail. I hope you got inspired by my project and I would love to see a message of you below. Enjoy the projects of the other talented ladies and hop on to Petra Wenninger by clicking the next button.

Ik vind het erg jammer dat deze sets eruit gaan want een pop-up card is eigenlijk een klein kadootje via de post. Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt door mijn project en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Geniet van de projecten van de andere getalenteerde dames en hop verder naar Petra Wenninger door op de next button hier beneden te klikken.

Used materials/gebruikte materialen:
  • Stampset: Balloon Adventures, Birthday Bright
  • Dies: Balloon Pop-Up Thinlits, Party Pop-Up Thinlits,  Stitched Shapes Framelits
  • Ink: Crumb Cake, Crushed Curry, Emerald Envy, Pacific Point, Tangerine Tango
  • Cardstock: Crumb Cake, Crushed Curry, Emerald Envy, Whisper White
  • DSP: Party Animal
  • Washi tape: Party Animal

Participants/deelnemers

5 gedachten over “Global Stamping Friends BlogHop – Sorry You’re Leaving”

  1. What fun projects and I love the bright colours you've used, Marieke. A pop-up card really has that wow factor and these certainly don't disappoint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.