Blog Hop Global Stamping Friends – Hello New Friends

Hallo en welkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends die dit keer helemaal in het teken staat van de nieuwe catalogus. En wat is hij weer super leuk! Heb jij hem al helemaal van voor naar achter en weer terug bekeken? Mocht je nog geen exemplaar hebben gehad, neem dan contact mij op en ik stuur er zo snel mogelijk een naar je toe.

Voor vandaag heb ik een kaartje gemaakt met de Happy Birthday Gorgeous stempelset. Deze fotopolymeer set bestaat uit maar liefs 32 stempels. Een aantal daarvan kun je in 2 stappen over elkaar heen stempelen voor een extra leuk effect. Ook zitten er veel teksten in verschillende lettertypes in die je niet alleen voor verjaardagen maar ook voor andere gelegenheden kunt gebruiken.

Voor de ovaal heb ik de grootste ovaal van de Stitched Shapes Framelits gebruikt. De bloemen heb ik met Berry Burst en Powder Pink gestempeld. Ook heb ik met Berry Burst 1x afgestempeld om zo een lichtere tint te krijgen. De lijntjes zijn met Basic Grey en Basic Black gestempeld.

Ik hoop dat je hebt genoten van mijn kaart en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij Sarah McDermott.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Happy Birthday Gorgeous
  • Dies: Stitched Shapes Framelits
  • Inkt: Basic Black, Basic Grey, Berry Burst, Powder Pink
  • Cardstock: Whisper White
  • Overig Hexagons Embossing Folder

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

4 gedachten over “Blog Hop Global Stamping Friends – Hello New Friends”

  1. What a beautiful card! I can’t believe you cut out all those little pieces…I don’t think I would have the patience for that. It will be a treasure for anyone to receive. Thanks for sharing your inspiration 😀

  2. Wow, wow and wow again! I love your card, Marieke! The white on white with just a pop of colour is so stylish and the layout is fab too.

  3. Al weer zo’n mooi kaartje. Dat lettertype vind ik heel mooi. Vrees dat mijn bestellijst errug groot wordt ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.