Blog hop team Utopia – Nieuwe catalogus

Welkom bij de blog hop van team Utopia. Een blog hop waarin we de mooie producten uit de nieuwe catalogus aan je showen. Gisteren hebben al 17 dames hun creaties getoond en vandaag zijn de andere 18 dames aan de beurt.

Onze teamleider, Miranda Mols, heeft een leuke prijs ter beschikking gesteld: een hostess set uit de nieuwe folder winnen! Deze kun je winnen door een tekst te vinden. Op verschillende blogs zal een afbeelding staan met een woord, deze woorden samen vormen een tekst. De tekst is terug te vinden in een stempel set uit de nieuwe Catalogus. Zoek goed want het zijn er veel! Een kleine hint, de afbeeldingen hebben een zomers tintje. Op de blog van Miranda Mols vind je uitleg wat je met deze tekst moet doen. Alle onafhankelijke demonstratrices zijn uitgesloten van deelname.

Ik heb voor deze blog hop gebruik gemaakt van de Happy Birthday Gorgeous stempelset en de bijbehorende Happy Birthday Thinlits Die. Ik heb gekozen voor de nieuwe In Colors 2017-2019. Wat een super mooie kleuren. Daar word ik helemaal blij van.

Voor de achtergrond heb ik op watercolor papier een cirkel getekend met potlood en daaromheen met een aqua painter Lemon Lime Twist inkt aangebracht. Vervolgens heb ik de cirkel weer uitgegumd en de bloemen met blaadjes gestempeld. Met de naaimachine heb ik er al slingerend en zigzaggend een randje langs genaaid. De tekst en de kaart is gemaakt van Berry Burst cardstock.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij Marion van de Griendt. Je komt op haar blog door op de volgende button te klikken.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

 • Stempelset: Happy Birthday Gorgeous
 • Die: Happy Birthday Thinlits
 • Inkt: Berry Burst, Fresh Fig, Lemon Lime Twist, Powder Pink, Tranquil Tide
 • Cardstock: Berry Burst
 • Overig: Watercolor Paper, Aqua Painter

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

10 gedachten over “Blog hop team Utopia – Nieuwe catalogus”

 1. hoi
  wat een leuke kaarten zijn het geworden en wat een frisse kleuren he, echt super
  succes met de hop ik ga nog even verder.
  groetjes manon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.