Nieuwe Nederlandse sets

Heb jij de nieuwe Nederlandse sets al ontdekt in de nieuwe catalogus? Het zijn er maar liefs vier en ze zijn super leuk!

 

Deze set bestaat uit teksten waarbij je een kleine tekst op de buitenkant van je kaartje kunt stempelen en een grote tekst aan de binnenkant. Deze kun je gebruiken voor verjaardagen, huwelijken, bedankjes en geboortes. Kortom een heel veelzijdige set.

 

Met deze set kun je overal tabjes aanmaken. Niet alleen aan je notebook maar ook een kaartje in een envelopje of een label aan een cadeautje. Kijk maar eens op pagina 43 voor inspiratie. De teksten zijn ook super leuk om op een kaart te stempelen of bij het scrappen te gebruiken. Helaas is de levering van de pons wat vertraagd. Hopelijk is hij vanaf 12 juni verkrijgbaar.

 

Ook deze set is heel veelzijdig. Verhuizing, verjaardag, kerst, herfst, het kan allemaal. Het leuke van de dies is dat je er een deur mee kan maken die open kan. Voor de ontvanger van je kaart een super leuke verrassing om achter de deur nog een tekst te vinden.

 

Deze set is mijn grote favoriet. Geschikt voor elke gelegenheid: liefde, vriendschap, huwelijk of zomaar. Je kunt er niet alleen bossen bloemen mee maken maar ook mooie achtergronden stempelen. Kijk maar eens op pagina 92.

 

Welke nieuwe set is jouw favoriet? Er zijn nog twee Nederlandse set uit de vorige catalogus meegegaan naar de nieuwe. Je kunt ze hier allemaal op een rijtje zien.

 

Groetjes Marieke

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.