Baby bear

Vandaag doe ik mee aan Kylie Bertucci’s International Blog Highlights. Je kunt op Kylie’s blog stemmen op de kaartjes die jij het leukst vind en de top 10 mag meedoen aan een internationale blog hop. Ik zou dat echt super gaaf vinden dus wil je hier op mij stemmen. Ik ben nummer 44.

Het thema van deze blog highlights is BABY. In de familie zijn twee zwangeren dus een paar kaartjes in voorraad kan geen kwaad. Ik ben aan de slag gegaan met de super schattige Baby Bear stempelset.

De beren heb ik gestempeld in omgekeerde volgorde. Nr 3 stempelde ik met Chocolate Chip, nr 2 met Crumb Cake en nr 1 met Sahara Sand. Als je het op deze manier doet is het veel makkelijker om de lagen goed over elkaar te krijgen.

De witte achtergrond met hartjes maakte ik met de Falling Petals embossing folder uit de voorjaarscatalogus. Helaas is deze niet overgegaan naar de nieuwe gids maar je zou ook heel goed de Sofftly Falling embossing folder kunnen gebruiken.

Vind je mijn kaartje leuk? Klik dan op onderstaande button om op mijn kaartje (nr 44) te stemmen.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Baby Bear
  • Dies: Stitched Shapes Framelits
  • Embossing Folder: Softly Falling (retired)
  • Inkt: Blushing Bride, Chocolate Chip, Crumb Cake, Sahara Sand, Soft Sky
  • Cardstock: Blushing Bride, Crumb Cake, Soft Sky, Whisper White
  • Ribbon: Linnen Thread

1 een gedachte over “Baby bear”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.