Global Design Project – Colour Challenge

Global Design Project heeft een Colour Challenge met mijn favoriete nieuwe In Colors dus deze uitdaging kon ik niet aan mij voorbij laten gaan.

Ik ben aan de slag gegaan met de super leuke hostess set In the City. Deze set kun je uitzoeken bij een bestelling vanaf €200.

Als eerste heb ik de huisjes, autootjes en boompjes op een apart stukje Whisper White gestempeld. Om wat meer kleurvariatie te krijgen heb ik een deel van de stempels eerst een keertje op een kladblaadje afgestempeld. Vervolgens heb ik alle elementen uitgeknipt en los opgeplakt. Hier en daar heb ik de nieuwe Mini Stampin’ Dimensionals gebruikt om een 3D effect te krijgen. Deze passen precies achter de kleine boom en auto. Super handig!

Het weggetje is gestempeld met Crumb Cake. Het is een klein stempeltje maar door het een aantal keer achter elkaar te stempelen kun je een hele weg maken. Je kunt het goed recht stempelen door een post-it als liniaal te gebruiken.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn creatie en zou het leuk vinden als je een hieronder een berichtje achterlaat.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: In the City (hostess)
  • Dies: Layering Circles Framelits, Stitched Shapes Framelits
  • Inkt: Basic Black, Berry Burst, Crumb Cake, Lemon Lime Twist, Pool Party
  • Cardstock: Berry Burst, Lemon Lime Twist, Pool Party, Whisper White
  • Overig: Mini Stampin’ Dimensionals, Multipurpose Liquid Glue

1 een gedachte over “Global Design Project – Colour Challenge”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.