Blog Hop Global Stamping Friends – Christmas in July

Hallo en welkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag hebben we als thema Holidays in July en we mochten er geen kerst stempelset voor gebruiken. We hebben gekozen voor dit thema omdat sommige landen op het zuidelijk halfrond kerstmis in juli vieren zodat er dan meer de winterse sfeer is zoals op het noordelijk halfrond. Deze landen hebben namelijk rond kerst zomer en kerstmis vieren in de zon is best wel apart weet ik uit eigen ervaring.

Ik heb voor deze blog hop de Oh So Eclectic bundel gebruikt. Ik vind dit echt een super gave en veelzijdige bundel en ik ben ook helemaal verliefd op het bijbehorende Naturally Eclectic Designer Series Paper.

Om dit kaartje een kerst gevoel te geven heb ik gekozen voor de kleuren Very Vanilla, Real Red, Cherry Cobbler en Tranquil Tide. De embossing pasta heb ik gekleurd met een drupje Soft Suede en vervolgens gemengd met gouden glitters.

Het rode lintje is al een oudje maar je zou dit ook kunnen vervangen door de Cherry Cobbler Double-Stitched Ribbon of de Burlap Ribbon.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn kaartje en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Door op de next button te klikken ga je door naar Ellen Woodbridge. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Oh So Eclectic
  • Dies: Eclectic Layers Thinlits
  • Inkt: Real Red, Tranquil Tide
  • Cardstock: Cherry Cobbler, Real Red, Tranquil Tide, Very Vanilla
  • Ribbon: Real Red Woven Satin Ribbon (retired)
  • Overig: Embossing Paste, Soft Suede Refill, Gold Stampin’ Glitter, Multipurpose Liquid Glue, Mini Stampin’ Dimensionals

Bewaren

Bewaren

Bewaren

5 gedachten over “Blog Hop Global Stamping Friends – Christmas in July”

  1. Perfect card for the Christmas we celebrate in Australia under the hot, blazing sun! Love the colours you have used and the glittery embossing paste is just the bee’s knees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.