Global Design Project – Gast Designer

Een paar weken terug deed ik met dit kaartje mee aan een colour challenge van Global Design Project. Het design team vond mijn kaartje de mooiste en daarom mag ik deze week gast designer zijn! Echt super tof!

Global Design Project - Guest Designer Badge - Marieke BartDe kleuren voor de uitdaging van deze week zijn Crumb Cake, Berry Burst en Wild Wasabi. Uitermate geschikt voor de Oh So Eclectic bundel waar ik op dit moment helemaal verliefd op ben.

Global Design Project - Colour ChallengeNou had ik dus wel bedacht waarmee ik iets wilde maken maar het viel nog niet mee om een leuke lay-out te bedenken. Ik ben maar begonnen met het raster te stansen en losse bloemen te maken uit Shimmery White papier.

Omdat ik alleen een navulling had van Wild Wasabi heb ik de blaadjes en het steeltje van de bloem ingekleurd met een waterpen. Het kleur verloop krijg je door meerdere keren over elkaar heen te schilderen en sommige stukken dan over te slaan.

Stampin' Up! Oh So Eclectic Bundle

Het hartje van de grote bloem en de kleine takjes zijn uit Crumb Cake gestanst en met de Wink of Stella kregen ze een glitterlaagje.

Nadat ik had bepaald waar alle gestanste onderdelen moesten komen heb ik de embossing dies gebruikt om subtiele afdrukken in het papier te maken. Ik vind het zo een super chique kaart geworden.

Ik hoop dat je van mij kaartje genoten hebt en zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Hier kun je zien wat de vaste designers hebben gemaakt.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Oh So Eclectic
  • Dies: Eclectic Layers Thinlits
  • Inkt: Berry Burst
  • Refill: Wild Wasabi
  • Cardstock: Berry Burst, Crumb Cake, Shimmery White
  • Ribbon: Berry Burst Finely Woven
  • Overig: Stampin’ Dimensionals, Multipurpose Liquid Glue

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

4 gedachten over “Global Design Project – Gast Designer”

  1. Marieke your card is stunning! I love those small, hidden details of watercoloring and the pressed embossed leaves white background and the hint of shimmer, it’s a gorgeous creation. Thank you so much for being a Guest Designer on the Global Design Project this week, we were thrilled to have you play along with us. xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.