Gefeliciteerd met jullie huwelijk

Vandaag trouwt een haakvriendinnetje en daar hoort natuurlijk een kadozakje in de stijl van de kaart bij. De uitnodiging was Kraft met Shimmery White en Early Espresso dus dat zijn de kleuren waarmee ik aan de slag ben gegaan.

Gift Bag Punch Board decorated with Embossing Paste using Pattern Party Decorative Masks

Het zakje om geld in te doen maakte ik met de gift bag punch board. Ik heb een A4 gebruikt en maat L gemaakt. Je houdt dan nog een smal plakrandje over. Om een flapje te krijgen moet je aan de bovenkant het zelfde doen als aan de onderkant. Eén grote flap laat je zitten en de andere snijd je er af.

De voorkant heb ik versierd met Embossing Paste en een masker uit de Pattern Party Decorative Masks set. Zorg dat je een bakje water naast je werkplek hebt staan en maak dan meteen alles schoon want anders krijg je de pasta niet meer van je masker en je gereedschap af.

Stampin' Up! Boeket vol goede wensen met Bouquet Bunch Framelits
Het kaartje is een stukje dubbelgevouwen kraft. Ik stempelde eerst de takken uit de Boeket vol Wensen stempelset met Early Espresso inkt. Daarna stempelde ik de kleine bloemetjes met versamark en embosste deze met clear embossing poeder. De witte tekst stempelde ik ook met versamark maar deze heb ik geëmbosst met wit embossing poeder.

De bloemetjes zijn gestanst uit shimmery white cardstock en bewerkt met achtereenvolgens Powder Pink, Flirty Flamingo en Rose Red. Gebruik hiervoor je Aquapainter en veel water want dan vloeien de kleuren mooi in elkaar over. Ook het label op het zakje heb ik op deze manier gekleurd.

De challenge van Global Design Project van deze week is toevalling ook huwelijk dus met dit project wil ik ook daar aan meedoen.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Boeket vol goede wensen (Beautiful Bouquet)
  • Dies: Bouquet Bunch Framelits en Stitched Shapes Framelits
  • Masker: Pattern Party Decorative Masks
  • Inkt: Early Espresso, Flirty Flamingo, Powder Pink, Rose Red, Versamark
  • Cardstock: Kraft (retired, je kunt ook crumb cake gebruiken), Shimmery White
  • Lint: Early Espresso Seam Binding (retired)
  • Overig: Embossing Buddy, Stampin’ Emboss Powder Clear en White, Embossing Paste en Palette Knives, Stampin’ Dimensionals, Multipurpose Liquid Glue, Fine-Tip Glue Pen, Mini Glue Dots,

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.