Hoera een baby!

Vandaag doe ik mee met Kylie Bertucci’s International Blog Highlights. Het thema van deze maand is een grote levensverandering. Dat kan bij voorbeeld met pensioen gaan zijn of een nieuwe baan, verhuizen of trouwen enzovoorts. Ik heb twee kaartjes gemaakt om een nieuwe baby te verwelkomen.

De achtergrond maakte ik met embossing pasta en het wolkjes masker uit de Pattern Party Decorative Masks set. De pasta kleurde ik met Powder Pink voor het roze kaartje en Soft Sky voor het blauwe kaartje. Ook mengde ik Dazzling Diamonds Stampin’ Glitter door de pasta voor een extra feestelijk effect.

De ballonnen maakte ik met de Happy Birthday Gorgeous stempelset en de Balloon Bouquet pons. De Banner maakte ik met de zelfde stempelset. Je kunt de banner ponsen met de Classic Label pons maar als je die niet hebt kun je hem ook heel goed met de hand uitknippen.

Achter elke ballon plakte ik een stukje Linnen Thread met plakband. Daarna plakte ik de achterste ballonnen op met Multipurpose Liquid Glue en de voorste ballonnen met Stampin’ Dimensionals. Ik liet alle touwtjes samenkomen achter het label.

Ik hoop dat je weer hebt genoten van mijn kaartjes. Hier kun je de creaties van alle deelnemers zien en daar kun je ook je stem uitbrengen op de projecten die jij het mooist vind.


Gebruikte materialen

 • Stempelset: Happy Birthday Gorgeous
 • Punch: Balloon Bouquet
 • Inkt: Dapper Denim, Fresh Fig, Marina Mist, Powder Pink, Rose Red, Soft Sky
 • Cardstock: Dapper Denim, Fresh Fig, Marina Mist, Powder Pink, Rose Red, Soft Sky, Whisper White
 • Ribbon: Linne Thread
 • Other: Pattern Party Decorative Masks, Embossing Paste, Palette Knives, Stampin’ Glitter Dazzling Diamonds.

Bewaren

Bewaren

2 gedachten over “Hoera een baby!”

 1. Hello, Marieke, I love your balloon cards they are so cute for babies cards.
  I love how you have added the Dazzling Diamonds into the Embossing Paste with the coloured ink, it gives the clouds a real lullaby effect.
  Cheers from Australia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.