Papa helpen plantjes water geven

Welkom bij de blog hop van Team Utopia. Vandaag laten we allemaal mooie projecten zien met de nieuwste producten uit de voorjaarscatalogus die 3 januari ingaat. Ik heb gekozen voor de Perennial Birthday stempelset. Je kunt hier super leuke bloemen kaarten mee maken maar ik gebruikte de set om een scrapbook pagina te maken.

De achtergrond maakte ik door met een aqua painter Lemon Lime Twist inkt op een stuk 30 x 30 Whisper White aan te brengen. Met Garden Green inkt maakte ik spetters en de foto is op een stuk Garden Green cardstock geplakt.

De bloemen en blaadjes stempelde ik met Basic Black op Thick Whisper White cardstock en kleurde ik in met een aqua painter met Crushed Curry, Pumpkin Pie, Garden Green en Lemon Lime Twist inkt. Vervolgens knipte ik alle bloemen en blaadjes uit. De kleine bloemetjes plakte ik op met een glue dot voor een beetje dimensie.

De tekst stempelde ik met de Labeler Alphabet stempelset met Versamark op Garden Green cardstock. Vervolgens zijn de letters heat embossed met Whisper White poeder.

Ik hoop dat je hebt genoten van mijn project en ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de volgende knop te klikken kom je bij Marlieke Smetsers.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelsets: Labeler Alphabet, Perennial Birthday,
  • Inkt: Crushed Curry, Garden Green, Lemon Lime Twist, Pumpkin Pie, Versamark
  • Cardstock: Garden Green, Whisper White
  • Overig: Whisper White Stampin’ Emboss Powder

14 gedachten over “Papa helpen plantjes water geven”

  1. Een hele mooie layout, heerlijk zomers! mooie frisse kleuren. Heel fijn uiteinde gewenst en een gezond, gelukkig en creatief 2018 voor jou en je gezin!

  2. Hi Marieke, wat een super mooie layout. Zo krijg ik zelf ook zin om eens te proberen een layout te maken! Super! Groetjes Marlous

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.