Happy New Year!

Afgelopen week zag ik bij Steffi Helmschrott een heel leuk idee voor een nieuwjaarskaartje voorbij komen. Ik wilde nog een paar mensen een kaartje geven dus ik heb er gelijk vier gemaakt.

Ik ben begonnen met Sponge Brayers een stuk Shimmery White blauw te kleuren. Voor de onderkant heb ik Marina Mist gebruikt en voor de bovenkant Night of Navy. De witte vlekjes krijg je door met een nat kwastje te spetteren en de druppels vervolgens droog te deppen.

De huisjes zijn gestempeld met de huisjes uit de In the City stempelset en vervolgens ingekleurd met een zwarte marker. In the City is een hostess set. Als je voor €200 of meer besteld kun je deze kopen van je rewards.

Het vuurwerk komt ook uit de In the City set en heb ik gestempeld met versamark en geëmbosst met goud embossingpoeder.

De tekst heb ik ook met goud embosst. Door een beetje creatief afplakken met tape heb ik de New Year uit de Star of Light bundel apart gestempeld. De Happy komt uit de In the City set.

Het geheel heb ik uiteindelijk op een stukje Basic Black gemat en geplakt op Baked Brown Sugar cardstock. Dit laatste zit helaas niet meer in de collectie maar ik vond deze kleur het mooist bij het goud. Je kunt het vervangen door Crumb Cake.

Ik wens je een heel gelukkig nieuwjaar met veel nieuwe stempelavonturen!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelsets: In the City, Star of Light
  • Inkt: Basic Black, Marina Mist, Night of Navy, Versamark
  • Cardstock: Baked Brown Sugar (retired), Basic Black, Shimmery White
  • Overig: Gold Stampin’ Emboss Powder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.