Celebrate – Happy Birthday

Als ik een kaartje wil maken maar geen inspiratie heb ga ik op internet opzoek naar een uitdaging. Dat kan een thema zijn maar ook een sketch of een kleuren combi. Deze keer kwam ik terecht bij Global Design Project. Zij hebben wekelijks een challenge en deze week is de uitdaging een sketch.

Global Design Project #GDP126

Ik had al bedacht dat ik de Celebrate stans uit de Sale-a-bration wilde gebruiken in combinatie met de Picture Perfect Birthday stempelset. Dus zo was ik al aardig op weg. Ook de kleur was niet zo moeilijk want Berry Burst is toch wel mijn favoriet op dit moment.

De Stempelcoach: Celebrate You Thinlits and Picture Perfect Birthday by Stampin' Up!Omdat de celebrate tekst zo groot is heb ik er voor gekozen de layout te draaien. Zo is het geheel beter verdeeld. Met de Wink of Stella Glitter Brush gaf ik de uitgestanste celebrate tekst een glitter look. De ovaal op de achtergrond stempelde ik met de kleine driehoekjes uit de Picture Perfect Birthday stempelset en het DSP op de achtergrond komt uit de Color Theory DSP Stack. De strikken stempelde ik met Berry Burst en Rich Razzleberry en knipte ik daarna uit. De banner met Happy Birthday liet ik er extra uitspringen door met een sponge dauber met Berry Burst inkt het randje te bewerken.

Ik vind het een leuk geheel geworden en ik hoop dat ik jou ook geïnspireerd heb. Ik wens je veel knutsel plezier!

Groetjes MariekeGebruikte materialen:

  • Stempelset: Picture Perfect Birthday
  • Dies: Celebrate You Thinlits
  • Inkt: Berry Burst, Rich Razzleberry
  • Cardstock: Berry Burst, Whisper White
  • DSP: Color Theory Stack
  • Overig: Glitter Enamel Dots, Silver Baker’s Twine, Wink of Stella Glitter Brush

3 gedachten over “Celebrate – Happy Birthday”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.