You are the sweetest!

Heb je de Tutti-Frutti suite al eens goed bekeken? Er zitten super schattige fruit stempels met bijpassende ponsjes in. Daar maak je in een handomdraai een schaal vol fruit mee. En het DSP met aan de ene kant fruitafbeeldingen en aan de andere kant leuke motiefjes zit boordevol kleur. Maar liefst 13 kleuren worden er in de beschrijving genoemd. Daar word ik helemaal blij van!

Omdat de motieven niet zo groot zijn leent deze set zich uitermate goed voor wat kleinere kaartjes. Dit kaartje is 10,5 x 10,5 cm. Ik heb aardbeien gebruikt om alvast de zon een beetje naar binnen te halen nu het buiten zo koud is.

De Stempelcoach: Fruit Basket from Stampin' Up!Voor de schaal heb ik de stempel 1x afgestempeld op kladpapier zodat hij wat lichter werd. Het witte randje krijg je als je het reliëf er niet helemaal recht op stempelt.

Voor een beetje 3D effect heb ik de bovenste aardbei op de kaart geplakt met lijm, de middelste rij aardbeien met glue dots en de onderste rij met dimensionals. De schaal heb ik met foam strips opgeplakt. Deze zijn net iets dikker dan de dimensionals.

De tekst is met versamark gestempeld en vervolgens geëmbosst met wit embossing poeder. Onder de tekst banner zitten twee stukjes washi tape.

Ik ben helemaal blij met mijn zonnige creatie. Ik heb nog veel meer leuke ideeën met deze suite dus hou mijn blog in de gaten!

Groetjes MariekeGebruikte materialen

  • Stempelset: Fruit Basket
  • Dies: Layering Ovals Thinlits
  • Ponsen: Envelope Punch Board, Itty Bitty Fruit Punch Pack
  • Inkt: Garden Green, Lemon Lime Twist, Night of Navy, Real Red, Versamark
  • Cardstock: Night of Navy, Real Read, Whisper White
  • DSP: Tutti-Frutti
  • Overig: Tutti-Frutti Washi Tape, White Stampin’ Emboss Powder

 

1 een gedachte over “You are the sweetest!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.