Hallo nieuwe teamleden

De afgelopen maanden mocht ik een paar nieuwe leden verwelkomen in mijn team. Natuurlijk verdient dat een kaartje en daarom ging ik met de vogeltjes uit de Color Me Happy stempelset aan de slag.

De Stempelcoach: Color Me Happy Stamp Set by Stampin' Up!Het ene vogeltje kleurde ik met de Pool Party, Bermuda Bay en Night of Navy blends.

De Stempelcoach: Color Me Happy Stamp Set by Stampin' Up!Het ander vogeltje kleurde ik met de Daffodil Delight, Pumpkin Pie en cherry Cobbler blends.

Ook maakte ik voor mijn nieuwe teamleden een doosje met staaltjes van alle kleuren cardstock die er op dit moment in het assortiment zitten. Zo kun je gemakkelijk uitzoeken welke kleuren er bij je project passen en welke kleuren je nog graag wil aanschaffen.

De Stempelcoach: Stampin' Up! Cardstock SwatchesWil jij ook zo’n leuke kaart en een doosje met staalkaartjes ontvangen? Stap dan nu in bij Stampin’ Up! en wordt lid van mijn team. En tijdens de sale-a-bration is dat extra voordelig want je mag nog twee extra stempelsets uitzoeken. Gratis en voor niks! Hoe stap je in?

  1. Je zoekt producten uit ter waarde van maximaal €175
  2. Je zoekt nog twee extra stempelsets uit de jaarcatalogus of de lente/zomer gids
  3. Je volgt  de stappen op deze website

De sale-a-bration duurt nog maar tot 31 maart dus sla snel je slag. Mocht je nog vragen hebben schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik leg het graag aan je uit!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Color Me Happy
  • Dies: Layering Circles Framelits, Stitched Shapes Framelits
  • Inkt: Memento Tuxedo Black
  • Cardstock: Bermuda Bay, Daffodil Delight, Crushed Curry, Pool Party, Whisper White
  • Overig: Stampin’ Blends, Polka Dot Basics Embossing Folder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.