Laatste kans producten

Afgelopen weekend heb ik de nieuwe gids in handen gekregen. Hij staat weer boordevol leuke producten waarover ik later meer zal vertellen. Maar een nieuwe catalogus betekent helaas ook dat er producten zijn die ons gaan verlaten.

Hier vind je een overzicht alle producten die eruit gaan. De lijst is opgedeeld in drie categorieën: retiring stamps, retiring bundles en everything else. De retiring stamps list bestaat uit alle stempels die eruit gaan en hiervoor geldt op=op. De andere twee categorieen zal ik hieronder toelichten.

 

Retiring bundles

Een bundel is een combinatie van een stempelset met een pons of een set dies. Op deze bundels krijg je 10% korting ten opzichte van als je de items los zou kopen. Voor een deel van deze bundels geldt dat de stempelsets en ponsen of dies overgaan naar de nieuwe catalogus. Je kunt ze dus nog wel bestellen maar dan niet meer als bundel met 10% korting. Staat een van onderstaande bundels nog op je lijstje dan is dit een goed moment om ze te bestellen want dan krijg je nog die korting.

Bundels waarvan de losse producten overgaan naar de nieuwe catalogus:

 • A little wild
 • Apron of love
 • At home with you
 • Barn door
 • Beautiful bouquet
 • Bike ride
 • Boeket vol goede wensen (Nederlandse set van Beautiful bouquet)
 • Bubble over
 • Cake soiree
 • Climbing orchid
 • Coffee cafe
 • Colorful seasons
 • Daisy delight
 • Eastern beauty
 • Feesttaart (Nederlandse set van Cake soiree)
 • Happy birthday gorgeous
 • Hold on to hope
 • In de bloemetjes zetten (Nederlandse set van Petal palette)
 • Label me pretty
 • Lemon zest
 • Let the good times roll
 • Oh so eclectic
 • Petal palette
 • Ribbon of courage
 • Tabs for everything
 • Thuiskomen (Nederlandse set van At home with you)
 • Voor elke gelegenheid (Nederlandse set van Tabs for everything)
 • Wood words

Ik heb de Franse en Duitse varianten van deze bundels niet in de lijst gezet maar deze gaan natuurlijk ook mee over naar de nieuwe catalogus.

De andere bundels die niet in deze lijst staan gaan ons helaas verlaten dus daarvoor geldt echt op=op.

 

Everything else

In deze categorie vind je alle producten die eruit gaan behalve stempelsets want die stonden al in de retiring stamps categorie. Voor al deze producten geldt op=op dus wil je hier nog iets van laat het me vandaag dan nog weten.

In deze lijst staan ook alle inktpads en navullingen. Niet al deze kleuren gaan eruit hoor maar de doosjes van de inktpads worden vernieuwd en de formule van de inkt wordt aangepast zodat je minder kans op bubbels hebt en een mooiere afdruk krijgt. Uit de vaste collectie verdwijnen:

En ook de in colors 2016-2018 zullen ons gaan verlaten maar Flirty Flamingo komt terug in de vaste collectie!

Heb je van deze kleuren een inktpad dan raad ik je aan om ook een navulling te komen. Zo kun je nog heel veel jaren van je lievelingskleuren genieten.

En voor de rest wees niet getreurd. Er komen weer een heleboel mooie nieuwe kleuren terug maar daar zal ik je later meer over vertellen.

Zo dat was een heleboel informatie maar het komt neer op op=op dus wacht niet te lang met bestellen. Ik ga morgenochtend nog een verzamelbestelling doen. En heb je nog vragen dan kun je me altijd mailen, appen of bellen!

 

Groetjes Marieke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.