De nieuwe jaarcatalogus is er!

Ik heb de nieuwe catalogus al een tijdje in huis maar nu mag ik hem ook eindelijk online met jullie delen. Heb jij hem nog niet gezien dan kun je hem hier downloaden. En wil je een papieren exemplaar? Laat het me weten en ik zorg dat er eentje in je brievenbus beland. In het filmpje hieronder kun je een leuke compilatie zien van een aantal mooie nieuwe producten.

 

Colour revamp

Dit jaar heeft Stampin’ Up! de kleuren collectie vernieuwd. Dertien kleuren hebben ons verlaten maar daar komen zestien super mooie kleuren voor terug. Een aantal kleuren zijn van color family veranderd en er is een extra family basics met Whisper White, Very Vanilla en Basic Black bijgekomen. Naast de zes oude in colors die terugkomen (returning) zijn er tien nieuwe (new) kleuren. En natuurlijk zijn er ook dit jaar weer vijf nieuwe sprankelende in colors die twee jaar in het assortiment zullen blijven. Met de 2018-2020 in colors maakte ik vrolijke verjaardagskaarten en moderne glas in lood kaarten.

Ik ben heel blij met de nieuwe kleuren. Ze ogen net allemaal wat frisser. Wat is jouw favoriete nieuwe kleur?

 

Nieuwe ink pads

Naast de colour revamp zijn ook de ink pads aangepast. De doosjes gaan makkelijker open, zijn compacter en stapelbaar. Ook de inkt formule is aangepast zodat je nog scherpere afdrukken krijgt.

 

Nieuwe Nederlandse sets

Er zijn weer vier Nederlandse stempelsets uitgekomen. Twee met leuke teksten in mooie lettertypes waarbij Van alles wat de vervanger van de Sentimenten set is. Hier kun je alle Nederlandse sets vinden.

 

De Bloemen zeggen meer set bestaat uit meerdere stempels die je over elkaar heen stempelt. Dat lijkt heel ingewikkeld maar door de artistieke look van deze set hoeft het allemaal niet zo heel precies. Echt een set om snel een mooie kaart mee te maken.

 

De Puur natuur set is een must have voor als je van bomen houdt. Bij deze set horen framelits waarmee je de bomen en blaadjes kunt uitstansen. Daarnaast zitten er ook dies in die alleen embossen. Daarmee kun je de blaadjes mooie nerven geven.

Zo dat was wel weer een boel nieuwe informatie. Mocht je nog vragen hebben schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Binnenkort ga ik een workshop organiseren met een aantal nieuwe producten zodat je er zelf ook even mee kunt spelen. Houd de website en facebook in de gaten voor de datum.

Vanavond doe ik mee aan de blog hop van de Global Stamping Friends. We laten je dan allemaal projecten met nieuwe producten zien. Kom je dan weer even langs?

 

Groetjes Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.