Doosje met Stitched Labels Framelits

Global Stamping Friends LogoWelkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag hebben we als thema, hoe kan het ook anders, de nieuwe catalogus. Heb je hem al gezien? Je kunt hem hier downloaden en als je mij een berichtje stuurt dan zorg ik dat je een papieren versie krijg.

Stitched All Around bundle by Stampin' Up!Ik ben aan de slag gegaan met de Stitched Labels Framelits Dies. Een super leuke set waarmee je allerlei labels en randjes met stiksteekjes en kruissteekjes kunt uitstansen.

Handmade box decorated with Stitched Labels Framelits by Stampin' Up! De tekst komt uit de nieuwe sentimenten set Van alles wat. Dit is een set met maar liefst 32 stempels voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Het is echt een aanrader.

Van alles wat stempelset van Stampin' Up!Ik heb de nieuwe 2018-2020 in colors gebruikt want in het doosje zitten vijf Stampin’ Spots in deze nieuwe kleuren en ik hou wel van bijpassende producten.

Handmade box with 5 Stampin' Spots

Het doosje maak je door een stukje cardstock van 12,4 x 20,9 cm aan alle kanten te rillen op 1,8 cm. Vervolgens ril je de lange kant op 5,3 en 7,1 cm. Knip de hoekjes in (rode lijnen) en plak ze vast zodat je een bakje en een dekseltje krijgt.

Ik hoop dat je hebt genoten van mij bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Als je op de next button klikt kom je bij Mary Ann Rossiter.

Global Stamping Friends Next DemonstratorGroetjes Marieke

Deelnemers:

 

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Van alles wat
  • Dies: Stitched Labels Framelits
  • Inkt: Lovely Lipstick
  • Cardstock: Blueberry Brushel, Call Me Clover, Grapefruit Grove, Lovely Lipstick, Pineapple Punch
  • Ribbon: Whisper White Organza (retired)

5 gedachten over “Doosje met Stitched Labels Framelits”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.